Oyun KonsollarıDonanım İncelemeYouTube

2022 Yılında Anbernic RG350 Almak

Anbernic markalı taşınabilir oyun konsollarını son yıllarda ülkemizde de görüyoruz. Sebebi oynanış performansının iyi ve ekranı oled olmasıdır. Çin üretimi olan cihazın işletim sistemi açık kaynak linux’dur. İşletim sisteminin açık kaynak olması cihazın menüleri dahil istediğiniz gibi güncelleme yapılabiliniyor.

İçindekiler

6.6SCORE

DEĞERLENDİRME

Anbernic RG350

Platform: Anbernic RG350
Yayıncı: Anbernic
Geliştirici: Anbernic
Çıkış Tarihi: 2020

ARTILAR

  • Malzeme kalitesi üst düzeyde
  • Oled ekrana sahip
  • Esnek Linux işletim sistemi

EKSİLer

  • Şarjı çabuk bitiyor
  • Her oyun rom’u açılamıyor
  • Yavaş şarj oluyor

PUANLAMA KRİTERLERİ

Malzeme Kalitesi
8
Fiyat Performans
5
Oynanabilirlik
7

Anbernic RG350’de gb, gba, gbc, mame, sega, psp ve psx emülatörlerinin tümü çalışıyor. Ancak özellikle PS1 oyunlarının romunu açmada sıkıntı çıkabiliyor. Bazen oyunlarda takılmalar yada yeniden başlatmalar yaşayabiliyorsunuz. Cihaz aşırı ısınmıyor. Oled bir ekrana sahip olduğundan mükemmel bir oyun deneyimi yaşıyorsunuz.

Cihazın malzeme kalitesi üst düzeydedir. Tuş basışı ve joystick tepkimeleri oldukça yerinde. Kulaklık girişi bulunmakta olup bluetooth’la kabloasuz kulaklıkları kullanamıyorsunuz. 32 Gb’a kadar hafıza kartı (micro sd kart) ile yükseltme yapabiliyorsunuz.

Sonuç

Aslında güzel bir alternatif diyebilirim. Tüm güncel emülatörleri rahatlıkla çalıştırabiliyor. Ancak fiyatının günümüzde aşırı pahalı olmasından dolayı PS Vita yada Nintendo Switch Lite gibi cihazları tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

32-bit çağı nostaljisi ve teknoloji meraklısı Tarık, en sevdiği oyunlar arasında Witcher, Assasin's Creed, Pokemon ve Zelda yer alıyor. İnşaat Mühendisi ve Yazılım Mühendisidir.

İlginizi Çekebilir

>