Oyun KonsollarıDonanım İncelemeYouTube

2022 Yılında PlayStation 4 Slim Almak

Son üretilmiş PlayStation 4’ü satın almış olabilirim. Sony, Xbox’ın yenilikçi hamlelerine rağmen en çok tutulan konsol markalarından biri olmayı devam ediyor. Özellikle exclusive oyunları ile ilgi çekmekte. Ben de bu nedenle satın aldım. God Of War serilerini oynayabilmek için PS3 ile PS4’ü sahip olmuş oldum.

PlayStation 5’in kara borsaya düşmüş olması nedeniyle PS4 Slim almaya karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım. Şu an stoklarda bitmiş görünüyor. Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki PlayStation konsolları Xbox’a göre sesli ve ısınması yüksek çalışıyor. Ancak malzeme kalitesi ve oynanış konusunda Sony en iyisi olmayı hakediyor.

İkinci El Alınır mı?

İkinci el konsol almamaya çalışıyorum. Çünkü konsolun nasıl kullanıldığını ve içinin açılıp tamir görüp görmediğini tam olarak anlamak imkansız oluyor. PS3 malum sıfır satılmadığından 2. el satın almak durumunda kaldım. Şu an konsolun kronik sıkıntısı olan fan problemi yaşıyorum.

PS4 Slim için de aynı şeyi söyleyebilirim. Ucuz bir PS4 bulduğunuzda mutlaka iyice inceleyin yada garanti veren bir mağazadan satın almaya çalışın. Mümkün olduğu kadarıyla garanti süresi devam eden elektronik cihaz almaya çalışın.

Sony PlayStation 4 Slim Mega Pack

PlayStation, bir modelinin son demlerine geldiğinde exclusive eski oyunlarını ücretsiz bir paket yapıp satmayı çok sever. Benim satın aldığım mega pack’de Gran Turismo Sport, Ratchet & Clank ve Horizon Zero Down oyunlarının dijital değil CD’li hallerini ücretsiz verdi. Xbox’ta alışık olduğum dijital oyun hediyeleri yerine bu şekilde CD’li verilmesi oyunlaraı sonradan satıp yada takas ile yeni oyunlar alabilirim. Sony bu şekilde harika bir pazarlama stratejisi uygulamakta.

Temiz bir PlayStaion 4 Slim uzun vadede size kazandıracaktır. İkinci eli değerli tek konsol markası Sony diyebilirim.

32-bit çağı nostaljisi ve teknoloji meraklısı Tarık, en sevdiği oyunlar arasında Witcher, Assasin's Creed, Pokemon ve Zelda yer alıyor. İnşaat Mühendisi ve Yazılım Mühendisidir.

İlginizi Çekebilir

>